Luettu yhteensä:

lauantai 24. syyskuuta 2016

Uusi ulottuvuus

Heippa lukija!

Me ollaan täällä Rovaniemen leirillä poikien kanssa kahden ryhmän voimin! Me ollaan treenattu tänään ahkerasti ja huomisellekin löytyy vaikka mitä mukavaa tekemistä!

Eli me ollaan poikien kilparyhmien kanssa siis leirillä Rovaniemellä Santasportissa eli Lapin Urheiluopistolla. Meitä on täällä kuusi poikaa, minä valmentaja ja yksi vanhempi. Tähän astisesta leiristä voin vain kertoa, että tämä leirielämä on ihan MAHTAVAA!

Meillä on käytössämme täällä jättitrampoliineja, volttisuora joka johtaa volttimonttuun, juoksurata, hotelli aamupalat ja muutenkin ihan mahtavat ruoat sekä uimahalli! Hmm... Taisin unohtaa vielä jotain? Ai niin, onhan meillä keilaustakin vielä huomenna ohjelmassa!
   Täällä meillä on myös renkaita, joita ei ole vielä omalla salilla. Täällä on myös kisakorkuuksiin saatavat uudemmat nojapuut, jotka toimii moitteettomasti. Rekki aisoja on enemmän, kuin kotisalilla ja täältä löytyy kaikkia telineitä aina kaksi kertaa enemmän, kuin meillä kotona on!
   Kotisali on aina kotisali, mutta onhan se vaan pakko myöntää, että joskus on hienoa päästä tekemään ihan uusilla telineillä! Idea leirille tulosta sisälsi taka-ajatuksena siis sen, että asiat joiden harjoittelu tuottaa hankaluuksia kotona jostain syystä, voitaisiin opetella täällä. Ja tähän asti taktiikka on toiminut hyvin!

Tällä leirillä pojat ovat oppineet uusia liikkeitä ja kehittäneet vanhoja. Yksi hienoimmista suorituksista oli, kun eräs pojista heitti ensimmäiset jättiläisensä rekillä! Olemme jo kauan olleet valmiita fyysisesti tähän suorituksen pojan kanssa, mutta psykkinen puoli on kaivannut sitä jotain. Pientä pukkausta oikeaan suuntaan. Tänään oli se päivä! Poika kasasi ajatuksensa ja niin sitä mentiin. Yhden jättiläisen jälkeen poika alkoi huutaa riemusta: "Wuhuuuuuuuuuu!" samalla, kun jättiläiset jatkoivat pyörimistään. Voi sitä onnellisuutta ja helpostusta!
   Myös uusimmilla kilpapojilla on tullut mahtavia "ahaa" elämyksiä ja he ovat kehittyneet hurjasti! Rekillä ja tatilla on tullut mahtavaa kehitystä!

Pojat ovat syöneet enemmän, kuin tarpeeksi leirillä. He ovat pitäneet hauskaa yhdessä ja erikseen. Pojat ovat pelanneet ja uineet ja on pidetty hauskaa. Voiko olla parempaa?
   Lainaan yhtä poikaa ruokapöydässä: "Voitaisko me jäädä tänne viikoksi?"



https://www.instagram.com/p/BKvi84NB7Uh/?taken-by=yvolitelinevoimistelu
https://www.instagram.com/p/BKvjzHNBcs6/?taken-by=yvolitelinevoimistelu

Leirit ovat mahtavia tilaisuuksia löytää uusia kavereita, pitää hauskaa, oppia uutta ja joskus leiri on mitä vaaditaan, jotta voimistelijat voisivat olla parhaita versioita itsestään. Uskon, että tämä on mahtava kiihdytyskaista meille poikien kanssa kisakauteen! Luotto on kova ja näyttö on ollut hyvää!

Kiitos, kun luit!
-Lilian-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti