Luettu yhteensä:

lauantai 3. syyskuuta 2016

Ihan mitä vaan huvittaa

Hei lukijat!
Mahtavaa, että löysitte taas tienne tänne!


Tällä viikolla on taas alkanut pyöriä yhä useampi ryhmä täällä Voikkarissa. On mahtavaa huomata, kuinka intoa täynnä ryhmäläiset tulevat salille kesän jälkeen!!!

Tänään lauantaina Voikkarissa taas juoksi monen kokoisia jalkoja permantomattoja pitkin, kun OpenGym vapaavuoron avajaiset käynnistyivät. Tapahtuma yllätti odotukset kävijämäärällään! Salilla oli kymmenittäin jalkapareja ihan pienistä todella isoihin asti. Ja kaikilla oli hauskaa!!!

OpenGym vapaavuoro on meidän YVoLi:n telinejaoston järjestämä maksullinen vapaavuoro Voikkari salissa. Yksityiskohdista tiedotetaan vielä tulevaisuudessa esim. facebook sivullamme sekä kotisivuilla. Idea on, että lauantaisin kello 11-13.00 salin valtaavat ne, jotka haluavat päästä vapaasti ilman ohjausta käsiksi mahtaviin telineisiimme. Paikalla on siis kyllä aina joku ohjaajistamme, mutta telineitä saa käyttää ilman ohjaustakin. Jos kuitenkin tuntuu, että haluaa tai tarvitsee neuvoa, sitä voi kysyä hihasta nykäisemällä.
Tänään salilla kaikki osasivat hienosti jonottaa ja odottaa omaa vuoroaan. Niin pienet kuin isommatkin pystyivät temppuilemaan kaikki samaan aikaan. Älä siis enää emmi vaan ota kaverit mukaan ja suuntaa sinäkin tänne Voikkariin!

Aikaansaannoksia OpenGym vuorolta:

https://www.instagram.com/p/BJ5EhD3hnAf/?taken-by=yvolitelinevoimistelu
https://www.instagram.com/p/BJ5Flukhbgf/?taken-by=yvolitelinevoimistelu
https://www.instagram.com/p/BJ5GW-dhdaJ/?taken-by=yvolitelinevoimistelu

Kaikki saavat tehdä oman tason mukaan vapaavuorolla!
Tule sinäkin OpenGym vuorolle!!! Ilmoittautumis/maksuohjeet alla:

https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=137

Telinevoimistelu on hieno laji siitä, että se liikuttaa monella tapaa ihmisiä. Ei tarvitse olla kilpavoimistelija päästäkseen salille kuntoilemaan omaan makuun ja tekemään temppuja! Kuitenkin laji on raskas ja siinä huomaamattaan kuluttaa energiaa ja kasvattaa lihasta, kun temppuilee pari tuntia salilla. Kun on hauskaa se ei tunnu kuntoilulta ollenkaan. Tämä on laji monen makuun, oletko sinä jo kokeillut?

Inspiraatiovideo tähän loppuun:
Ei ole väärää tapaa voimistella


Kiitos, kun tulit käymään luonamme taas! Pistäydy uudestaankin!

-Lilian-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti