Luettu yhteensä:

lauantai 27. elokuuta 2016

Seniorit ja aikuiset telineillä


Seniorit ja aikuiset telineillä  :) :) :)                    
                                                                               
Tänään Voikkarin täytti iloinen puheenporina, naurun remahdukset ja innostuneisuus!! Tapahtuma Telinejumppaa senioreille ja aikuisille Erkki Tervon tapaan oli houkutellut Voikkariin vajaat pari kymmentä henkilöä - vauvasta vaariin, kirjaimellisesti !! 


Erkki Tervo Keuruulta - "jumpan matkasaarnaaja", kuten eräs senioreista häntä leikillisesti kutsui - kertoi ja esimerkillään näytti, valloittavaan ja humoristiseen tapaansa, kuinka seniorikin voi rohkeasti päästä mukaan telinejumpan maailmaan. Aluksi toki vain tasapainoillen viivoilla ja tasapainoalustoilla, ja ehkä hiukan ilmavolttiradalla ja trampetilla pomppien, mutta myöhemmin jo taitojen lisäännyttyä vaikkapa kieppejä ja kuperkeikkoja heittäen. :) Erkki teki edellä ja muut perässä :) 
Ihaillen saimme kuulla Erkin elämäntyöstä telinejumpan viejänä kaikkien saataville - Suomessa paitsi lapsille ja nuorille, myös senioreille ja erityisryhmille, kuten kehitysvammaisille, erityislapsille ja pakolaisille. Hän on vienyt telinejumppaohjelmaansa myös BBC:n toimittajan avulla Englantiin ja myöhemmin esimerkiksi Thaimaahan!! Noista maista Erkin opissa on käynyt useita ryhmiä, ja hän itse on myöskin vieraillut kutsusta ainakin kyseisissä maissa satapäisiä telinejumpparyhmiä opettamassa. Ja tänään hän teki sen taas- sai kuulijansa innostumaan tästä hauskasta harrastuksesta!   :) :) :)
Erkin seurassa opeteltiin hauskalla tavalla myös turvallisesti kaatumaan :) Erkki kertoikin saaneensa erityiskiitoksia "kaatumisopistaan" joiltakin liukkaalla jäällä kaatuneilta senioreilta! Eipä ollutkaan enää pää kopsahtanut jäätikköön, koska kehon muistissa oli olleet nämä hyvät opit oikeasta kaatumisesta - leuka rintaan ja hartiat eteen... :)  


 Paikalla ollut miespuolinen seniorijumppari tähän osasi vielä heittää hauskan vitsin : " Parempi saada kiitosta kaatuneelta, kuin kaatuneen omaiselta" :)  :) :)
Että sellaista meillä tänään Voikkarissa!! Senioriryhmä starttaa Hannu Hietasen johdolla 7.9. keskiviikkona klo 14.15 -15.30. Mukaan on ilmoittautunut jo kuusi henkilöä, joten vielä voi ilmoittautua mukaan tähän rentoon porukkaan!! Ohjeita osoitteessa www.yvoli.fi tai p. 0404130968 Tulepa mukaan!! 
 Kirjaili Heli  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti