Luettu yhteensä:

lauantai 13. elokuuta 2016

Kehittyminen ja osaaminen

Hei taas lukija!

Tänään Voikkarilla on ollut väkeä aamusta asti, mutta tällä kertaa kyseessä ei ollut voimisteluryhmä. Tänään Voikkarin salin täyttivät valmentajat. Telinevoimistelu kauden aloitus kokous ja peruskoulutus saivat paikalle kymmeniä seuran valmentajia. Kun kokous alkoi, salissa kaikui jännittynyt kihinä. Seuran valmentajat loppujen lopuksi näkevät suurella porukalla toisiaan melko harvoin, koska kaikki vetävät omia ryhmiään aina eri aikoihin. Uusia apuohjaajia, vanhoja konkareita ja kaikkea siltä väliltä kerättynä samaan halliin.

Puheenjohtajamme Ville Kukonlehto ja toiminnan johtaja Heli Virta kertoivat tulevasta kaudesta ja sen tuomista uusista tuulista ohjaajakunnalle ja me valmentajat kyselimme ja saimme vastauksia kysymyksiin. Nyt on hyvä aloittaa kausi!

Kokouksen jälkeen alkoi Mieju Virran telinevoimistelun pohjakoulutus, jossa kaikki pääsivät aitiopaikoille katsomaan ja oppimaan valmentamisen perusteita. Nyt kaikilla uusillakin ohjaajilla on hajua siitä, mitä haetaan treeneissä. Tämä on esimerkki siitä, kuinka seura ja telinejaosto pyrkivät kouluttamaan valmentajiaan, jotta me olisimme mahdollisimman päteviä ja lapsilla olisi turvallista olla meidän treeneissämme. Valmentajat aktiivisesti kouluttautuvat vuosittain ja pyrkivät aina parantamaan omaa osaamistaan. Aina voi oppia uutta lajistaan.

Kuva: Lilian Halmetoja

Kuva: Heli Virta

Kuva: Heli Virta

Kuva: Heli Virta

Kiitos, kun luit meidän blogiamme!  Käythän myös facebookissa ja instagramissa meidän sivullamme!!!

 VINKKI:
Meidän salillamme osoitteessa Rehutie 1, 84100 Ylivieska on pian saatavilla Open Gym vuoroja lauantaisin aamupäivästä!

Loppuun vielä motivaatio video:

-Lilian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti